Workshops, lessen en cursussen

I

Workshops, lessen en cursussen bij jou thuis, op jouw bedrijf, in ons atelier of op een van onze locaties

Voor individuele workshops en workshops voor kleine groepjes beschikken we over een workshop lokatie in De Zande (Kamperveen), tussen Zwolle en Kampen. Dit is het Atelier van Esquell. Het atelier is modern, licht, rolstoeltoegankelijk en voorzien van airco.

Voor grotere groepen hebben we een locatie in Kampen.

Korte cursussen worden gegeven in ons atelier in Kamperveen, in Emmeloord bij het Cultuurbedrijf Noordoostpolder en via de Volksuniversiteit in Zwolle.

Basisworkshop zilveren sieraden van zilverklei

Tijdens een basisworkshop leer je goed met de zilverklei te werken en de gereedschappen juist toe te passen. Er wordt gebruik gemaakt van professionele Art Clay materialen en producten en worden de lessen gegeven door een gecertificeerde Art Clay instructeur. Bovendien is het heel gezellig.

Je begint met een pakje klei en aan het eind van de workshop ga je naar huis met een uniek, persoonlijke echt zilveren sieraad.

Thema workshops - Individuele workshops - korte cursussen

Naast de basisworkshop, de korte cursussen is het mogelijk diverse workshops te boeken waarbij een specifieke techniek centraal staat. Individuele workshops zijn maatwerk. Geeft door wat je graag wilt leren en wij maken een aanbod dat is afgestemd op jouw wensen. Kijk hier voor het uitgebreide aanbod.

Gecertificeerd instructeur

De lessen, cursussen en workshops worden gegeven door een door Art Clay Silver gecertificeerde instructeur. dus je bent in professionele handen.

Workshop en cursus aanbod

De Instructeur

Zij is gecertificeerd door ArtClay en beschikt over de volgende instructeursbewijzen:

  • Art Clay instructor Level 1
  • Art Clay instructor Level 2
  • Higher instructor
  • Supplement UV Resin
  • Supplement Porselein
  • Supplement New Mokume-Gane
  • Supplement Silver Quilling

Daarnaast heeft zij verschillende masterclasses gevolgd

Workshops en cursussen