De instructeur

Mijn naam is Agnes Koekoek.

Ik ben gecertificeerd Art Clay instructeur,

Je bent dus in professionelen handen.

Ik geef al jaren creatieve workshops en cursussen. Ik heb een achtergrond in Mode en Textiel. Jaren geleden ben ik in aanraking gekomen met Art Clay en besmet met het virus. De mogelijkheden zijn eindeloos en het resultaat verbluffend. Bovendien is Art Clay Silver gemaakt van gerecyclede edelmetalen. Dat is beter voor mens en milleu.

Ik heb verschillende Art Clay opleidingen gevolgd. Na de Niveau 1 en Niveau 2 opleidingen ben ik me gaan specialiseren en heb ik nog verschillende certificaten behaald waaronder Art Clay in combinatie met UV-resin (geschikte techniek voor herdenkingssieraden met as of haar) , Art Clay in combinatie met Proselein, , New Mokume Gane (dit is een techniek waar zilver en koper worden gecombineerd), Art Clay Paper Quilling, Art Clay Gold en Art Clay Glas. Inmiddels heb ik ook mijn Higher Level Art Clay Silver certificaat Hiervoor heb ik 3 werkstukken die moeten voldoen aan vooraf gestelde richtlijnen ter beoordeling ingeleverd bij de Examencommissie.

Naast de officiele Art Clay certificaten heb ik voor de volgende onderdelen nog Masterclasses gevolgd/certificaten behaald;

  • Art Clay Brons,
  • Art Clay Koper,
  • Holle sieraden van Art Clay (ook zeer geschikt voor assieraden)
  • Zilveren doosjes van Art Clay.
  • Emailleren
  • Filigrain

Voor de opleidingen moeten er keurig gladde, hoogglans gepolijste stukken worden ingeleverd.

Mijn eigen stijl is wat minder gepolijst - wat ruiger.

De instructeur