Cabochon rond natuursteen Labradoriet

vanaf € 1,75

(1 paar/paren = € 1,75)
incl. btw, excl. levering
Levertijd: 1-2 dag(en)

Beschrijving

Natuursteen cabochon labradoriet rond.

Verschillende afmetingen.

Platte onderkant


*Omdat dit een natuursteen is zijn alle cabochons verschillend.


Kijk hier voor bijpassende zilveren zetbakjes en kastjes.Labradoriet is een unieke steensoort met een prachtig kleurenspel. Door de speciale manier van slijpen en polijsten, ontstaat er een bolvormige cabochon die perfect is om te verwerken in sieraden zoals ringen en hangers.

In ons assortiment hebben wij cabochons in verschillende maten, zodat je altijd de perfecte maat hebt voor jouw project. De cabochon natuursteen labradoriet is verkrijgbaar in verschillende vormen, zoals ovaal en rond. Hierdoor kun je jouw sieraad nog persoonlijker maken.

Labradoriet staat bekend als de steen van de magie en mystiek. Het wordt gezien als een beschermende steen die negativiteit afweert en energie reinigt. Daarnaast helpt het bij het ontwikkelen van spirituele krachten en intuïtie. Door een sieraad te maken met cabochon natuursteen labradoriet, draag je dus niet alleen een uniek sieraad, maar ook een stukje positieve energie en bescherming bij je.

Bij het maken van sieraden is het belangrijk om te kiezen voor duurzame materialen. Zo draag je niet alleen bij aan een betere wereld, maar heb je ook langer plezier van je sieraden. Cabochon natuursteen labradoriet is een duurzaam materiaal dat niet snel beschadigt en zijn kleur behoudt.