Clay Bond

Clay Bond

€ 29,95

(1 stuk(s) = € 29,95)
Niet op voorraad
Levertijd: 1-2 dag(en)

Beschrijving

Clay Bond Plus No-Solder Bond is de gemakkelijke manier om stukken metaalklei, zilver, brons, koper en messing te verbinden! U hoeft geen open gevlamde toorts of soldeer te gebruiken.


Gebruik het om ringetjes te sluiten, oorpinnen, manchetknopen of andere vondsten toe te voegen aan uw sieraadontwerpen. Repareer kapotte sieraden, breng versieringen aan op ringkernen, ringen en armbanden.


Clay Bond is een poeder wat aangelengt kan worden met water. De onstane pasta op de te verbinden plek aanbrengen en laten drogen. De Clay Bond kan in slechts 10-15 minuten op 350°C-450°C worden afgebakken (varieert afhankelijk van wat je afbakt).


Vanwege de korte baktijd en de lage temperatuur die nodig is, is het ideaal om brandaanslag op sterling zilver te voorkomen. Clay-Bond Plus kan ook met een torch worden afgebakken .


Het bindmiddel in Clay-Bond droogt snel en "lijmt de stukjes op hun plaats" (wat normaal soldeer niet doet!), dus je hoeft je ook niet zoveel zorgen te maken over het op hun plaats houden van de stukjes - eenmaal aangebracht en gedroogd het blijft mooi zitten!


Elke pot bevat 5 gram poeder.


*Let op: dit product is niet geschikt als u uw stuk wilt laten keuren door het keuringsinstituut voor een zilverkleurmerk omdat het zilvergehalte dan te laag is.