Prometheus Oven Pro-1

Productnr.: TO Pro-1

€ 630,00
-11%
€ 559,00
(1 stuk(s) = € 559,00)
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-2 dag(en)

Beschrijving

Prometheus Mini oven PRO-1 met digitale regelaar
De Prometheus Mini Kiln PRO-1 met digitale controller is een speciale sieradenoven, geschikt voor gebruik in de werkplaats of thuis. De oven is ideaal voor Art Clay / zilverklei Prometheus Clay en emailleerwerk, maar ook voor glasfusing. Hij kan ook gebruikt worden voor het gloeien en uitharden van zilver, goud en andere metalen.

De Prometheus Mini Kiln heeft vier digitale bedieningselementen waarmee de gebruiker de sieradenoven op de gewenste temperatuur kan instellen. De oven verwarmt tot deze temperatuur totdat hij wordt uitgezet. De gebruiker moet bijhouden hoe lang de klei al aan het bakken is en dan de oven handmatig uitschakelen.

Op zoek naar een volledig programmeerbare oven? Overweeg dan eens de Prometheus Programmeerbare PRO-1 PRG. De belangrijkste kenmerken van de Prometheus Mini Kiln PRO-1 zijn :

Maximale baktemperatuur van 1000ºC
90° te openen deur
Digitale temperatuurregeling en display met vier knoppen
Cool-touch handvat
Goed geventileerde, gepoedercoate buitenbehuizing.
Verwarmingselementen : 4; boven, onder en zijkanten
220V bedrijfsspanning 3,2 ampère 700 watt
Totaal gewicht 5,7kg.

Europese stekker.


Afmetingen buitenkant: 225 x 220 x 280mm (breedte x diepte x hoogte) Let op: deze afmetingen zijn zonder het handvat. Afmetingen stookkamer: 115 x 130 x 70mm (breedte x diepte x hoogte)
2 jaar fabrieksgarantie, exclusief onjuiste opslag en gebruik.

Eigen technische dienst.