Per 1 maart 2022 neemt Esquell de distributie van Art Clay over van Craftlines BV

Nederland, Belgiƫ, Luxemburg en Frankrijk

Korting op Art Clay producten.

Gecertificeerde instructeurs

Ben je een door Art Clay gecertificeerde instructeur en wil je korting ontvangen op Art Clay artikelen?

Maak dan een account aan en stuur een email met jouw opleidingsgegevens naar info@artclayacademy.eu

Esquell neemt de kortingspercentages voor huidige gecertificeerde instructeurs over van Craftlines BV.

Voor Art Clay gecertificeerde instructeurs, sieradenmakers en wederverkopers van Art Clay Silver zijn een aantal aantrekkelijke kortingen beschikbaar.

De kortingen zijn van toepassing op alle Art Clay zilverklei, goudklei, koperklei, spuitklei, artclaysilver papier en Art Clay Silver pastavormen en andere Art Clay producten. De korting wordt automatisch verrekend bij het afrekenproces nadat wij jouw account hebben gekoppeld aan de betreffende klantgroep.

Neem contact met ons op als u meer uitleg nodig heeft voordat u bestelt.

15% korting voor Art Clay gecertificeerden Level 1 (BTW nummer niet nodig)

25% korting voor Art Clay gecertificeerden Level 1+2 (BTW nummer niet nodig)

30% korting voor Art Clay gecertificeerden Level 1+2 en Higher (BTW nummer niet nodig)

Voor Art Clay wederverkopers met een winkel of webshop, en BTW nummer waar een Art Clay Silver Gecertificeerde instructeur ook lessen / workshops geeft (Higher certificaat) is het in sommige gevallen mogelijk nog extra korting te ontvangen. Dit is onder meer afhankelijk van omzet / afname. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Zakelijke klant

10% korting voor zakelijke klanten met BTW nummer.

Korting aanvragen.

Maak eenvoudig uw account aan en e-mail ons vervolgens de informatie die relevant is voor de korting die u wilt aanvragen.

(Als u al een account heeft, stuur dan een email naar info@artclayacademy.eu met de relevante informatie zodat wij voor jou alsnog de bijbehorende korting kunnen instellen)

Zodra we hebben geverifieerd of je aan de criteria voldoet, zullen we de korting op jouw account instellen. De korting is van toepassing vanaf de datum waarop u de relevante informatie verstrekt en kan niet met terugwerkende kracht worden toegepast op eerdere bestellingen en kan niet kan worden gebruikt in combinatie met andere aanbiedingen of kortingen. Esquell behoudt zich het recht voor om de voorwaarden te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving

Korting