Set met 3 tangen voor sieraden maken.

Productnr.: TOTP 22

€ 24,95
(1 set(s) = € 24,95)
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-2 dag(en)

Beschrijving

Set van drie tangen, speciaal ontworpen voor het maken van sieraden.

De precisie zijkniptang is een onmisbaar hulpmiddel voor het maken van sieraden. Deze tang heeft een zeer fijne punt, waarmee je gemakkelijk draad en andere materialen op de juiste lengte kunt knippen. Het blad van de tang is gemaakt van gehard staal, waardoor het lang scherp blijft en niet snel slijt.

De platbektang is ideaal voor het buigen, klemmen en vasthouden van kleine onderdelen. De bekken van de tang zijn plat en ergonomisch gevormd, waardoor je comfortabel en met precisie kunt werken. Gebruik deze tang om metalen ringetjes te openen of te sluiten, of om een haakje aan een ketting te bevestigen.

De rondbektang is perfect voor het maken van ronde lussen in draad of metaal. De bekken van de tang zijn kegelvormig, waardoor je ronde vormen kunt maken in verschillende maten. Gebruik deze tang om oogjes te maken voor oorbellen of om de uiteinden van een ketting te buigen.

De handgrepen zijn comfortabel en hebben een antislip coating, zodat je ze gemakkelijk kunt vasthouden tijdens het werken.